Kumppanuus yhdistää yritysten parhaat puolet

Mikä on yrityksesi menestystekijä? Meidän on tekoälyn hyödyntäminen liiketoimintaprosesseissa.

Kehittämämme tekoälyn ElinarAI:n ansiosta prosessit, joissa toistuu manuaalinen työ, voidaan automatisoida älykkäästi. Aikaavieviä työvaiheita voivat olla esimerkiksi ostolaskujen käsittely tai GDPR-tietojen tunnistaminen.

Vahvuutemme on kyky ymmärtää rakenteetonta dataa. Käytännössä pystymme siis automatisoimaan erittäin korkealle tasolle lähes minkä tahansa liiketoiminnan haasteen, jossa ihmisten täytyy ymmärtää ja käsitellä suuria määriä jäsentelemätöntä dataa ja reagoida siihen.

Oikeanlaisella tekoälykumppanilla parannat kilpailukykyäsi

Etsitkö toimittajaa tekoälyratkaisuille tai –komponentille osaksi omaa tarjontaasi? Meillä Elinarilla on yli 27 vuoden kokemus tietojen käsittelystä. Tekoälytuotteemme ElinarAI yhdistää huippuluokan tekstianalytiikan ja syväoppivan tekoälyn. Se ei korvaa mitään olemassaolevia järjestelmiä, vaan täydentää niitä.

ElinarAI:n ansiosta mm.

  • liiketoimintaprosesseihin tulee lisää tehokkuutta ja kyvykkyyttä
  • asiakkaat ja työntekijät ovat tyytyväisempiä ja
  • johto saa jalostetumpaa tietoa päätöksenteon tueksi.
Valmis tekoälytuote tai räätälöity ratkaisu

Meillä on valmiita tekoälytuotteita erilaisiin liiketoimintahaasteisiin. ElinarEasy™ esimerkiksi automatisoi ostolaskujen tiliöintiprosessia, ElinarHealth™ puolestaan lääkärinlausuntojen käsittelyä. Olemme kouluttaneet tekoälymme yksilöllisesti alan erikoissanastolla kutakin tarkoitusta varten. Nämä tuotteet ovat heti saatavilla jälleenmyyntiä ja jakelua varten.

Räätälöimme ratkaisuja myös yrityskohtaisesti – ElinarAI voidaan upottaa käytännössä mihin tahansa liiketoimintaprosessiin, jossa on paljon manuaalista työtä. Kumppaninasi tarjoamme täyden kehitys- ja käyttöönottotuen tekoälyprojekteillesi.

Tekoälystä lisäarvoa asiakkaille

Kaipaako asiakkaasi kyvykkyyttä tai toimintoa, johon ette ole pystyneet tarjoamaan ratkaisua? Anna meidän auttaa.

Moni ohjelmistorobotiikkaa (RPA) hyödyntävä yritys on pettynyt sen automaatiotasoon. Mikäli automatiikka perustuu ihmisen sanelemiin sääntöihin, siltä ei voida odottaa ihmeitä. Syväpppiva tekoäly puolestaan oppii soveltamaan saamaansa tietoa ja näin ollen kehittyy kaiken aikaa. Tekoäly siis antaa automatiikalle aivot.

Mikäli sinulla on valmis tuote, joka tarvitsee lisäkyvykkyyttä tekoälyn avulla, tarjoamme ElinarAI:n käyttöösi “Black Box” -periaatteella. Vastaanotat vain teknologiamme ja brändäät tuotteen omanasi. Avullamme nostat eri ratkaisujen automaatioasteen n. 80 %:iin itsensä nopeasti takaisin maksavalla investoinnilla.

Ollaan yhdessä enemmän

Ota tekoälyn hyödyt osaksi yrityksesi voittokulkua ja liity kumppaniverkostoomme! Tiimimme on täällä sinua varten, valmiina palvelemaan:

  • Leena Tähti, Marketing Manager, kehittää ja emännöi kumppanuusverkostoamme
  • Tommi Turunen, Account Manager, pitää huolta asiakkaistamme ja kumppaneistamme
  • Ari Juntunen, CTO, vastaa kysymyksiin teknisestä toteutuksesta ja
  • Mikko Hörkkö, CEO, huolehtii sopimusasioista.

Lue lisää kumppanuudesta tai ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!
Henkilökohtaiset sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi(a)elinar.com

P.s. Jos sinulla heräsi kysymyksiä, tarkista löytyykö niitä jo listattuna Usein Kysytyistä Kysymyksistä.