Porilainen ohjelmistoyritys Elinar Oy on voittanut IBM Finlandin kumppanipalkintona myönnetyn ”Outstanding Hybrid Cloud Solution Award 2020” -tunnustuksen.  

Vuonna 1994 perustetun yrityksen valinnan perusteissa mainittiin pitkä yhteistyö IBM:n Business Partnerina sekä muuntautumiskyky sen aikana. Elinarin kuvailtiin mm. kyenneen hienolla tavalla uusiutumaan, omaksumaan uusia teknologioita ja muuttamaan suuntaansa vastatakseen markkinoiden tarpeisiin.  

Tekoäly yhdistyy IBM:n ohjelmistoihin 

Elinarin kansainvälisyys ja innovaatiot oli huomioitu raadin valinnassa. ”IBM-tuotteiden jälleenmyynnin ja käyttöönottopalveluiden lisäksi tämä kumppani on luonut omia ratkaisujaan tuottamaan entistä parempaa lisäarvoa asiakkaille ympäri maailman. Yhtenä keskeisenä esimerkki mainittiin kumppanin oman tekoälymoottorin ElinarAI:n tuomien kyvykkyyksien yhdistäminen teknologiajätin sisällönhallinnan ratkaisuihin. 

Syyskuussa julkistettu tuotelanseeraus ElinarEasy -ratkaisusta painoi Outstanding Hybrid Cloud Solution -tunnustuksen perusteissa vahvana. Uusimpana ilmentymänä Elinarin oman tekoälyn yhdistämisestä IBM:n teknologioihin mainittiin ratkaisu, joka keskittyy tällä hetkellä auttamaan asiakkaita tehostamaan ja automatisoimaan laskujenkäsittelyprosesseja, mutta tulevaisuudessa samaa ajatusta voidaan soveltaa kattamaan myös muita taloushallinnon alueita. 

Kehitystyö jatkuu 

Elinarin markkinointipäällikkö Leena Tähti on otettu palkinnosta. ”Hienoa, kun pitkäaikainen kehitystyömme saa tunnustusta, hän kiittelee. Tekoälyavusteista liiketoiminnan tehostamista ja manuaalisen työn automatisointia tarvitaan yrityksissä nyt kipeämmin kuin ennen. Kehitämme hyväksi havaittua ratkaisuamme kaiken aikaa myös muille liiketoiminta-alueille”, Leena vinkkaa. 

ElinarEasy -ratkaisuun voi tutustua tarkemmin täällä. 

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 

Leena Tähti
Marketing Manager
etunimi.sukunimi(at)elinar.com
+358 40 192 7360