Viiden vuoden päästä porskuttavat vain tekoälyä hyödyntävät tilitoimistot“, ennustaa Elinarin CTO Ari Juntunen ite wikin julkaisemassa haastattelussa. Hän perustelee väitettään sillä, että tilitoimistoissa tehdään edelleen valtavan paljon työlästä rutiinityötä laskujen käsittelyprosesseissa, kuten tiliöinnissä. Se tarkoittaa korkeita kustannuksia, inhimillisiä virheitä ja työn hitautta.

Elinarin kehittämä tekoäly ElinarAI auttaa yrityksiä näissä haasteissa. Tekoälyn ansiosta yritykset säästävät kustannuksissa ja saavat laadukkaampia kuluanalyysejä nopeammin, kuin ennen. Juntusen mukaan automatisoinnin myötä yksittäisen ostolaskun käsittelyn hinta voi tippua jopa 30 senttiin! Lue ratkaisusta lisää tästä artikkelista, ja tutustu itse tuotteeseen täällä.

Elinarin yritysprofiili ite wikissä.

Ota yhteyttä - Ari Juntunen
Ari Juntunen
Teknologiajohtaja (CTO)
+358 40 524 4482
etunimi.sukunimi(at)elinar.com